Covid-rengøring​

Vores rengøring forebygger
​smitte på arbejdspladsen​

Max Hansen har i flere år gjort rent hos og samarbejdet med bl.a. Statens Serum Institut, Sundhedsstyrelsen og Sundhed- og Ældreministeriet. Vi har i fællesskab udviklet retningslinjer for, hvordan Covid-rengøring skal udføres og for, hvordan rengøring kan forebygge smitte på en arbejdsplads. Det kommer naturligvis også vores andre kunder til gode.

Kontakt os og hør hvordan vi i samarbejde kan forebygge smitte på din arbejdsplads.​

Erhvervsrengøring​

Erhvervsrengøring indenfor
​alle brancher udføres​

​Erhvervsrengøring er vores største force hos Max Hansen Rengøring. Vi ved at kvaliteten af rengøringen har en direkte indflydelse på hygiejnen og påvirker derfor også dine medarbejderes sundhed og dermed også deres arbejdsindsats og sygefravær – uanset hvilken type virksomhed du driver.

Med kunder som Sundhedsstyrelsen, Finansrådet og Danmarks Nationalbank er vi en af branchens solide fyrtårne, der sikrer en kontorrengøring og erhvervsrengøring i højeste kvalitet og som lever op til vores kunders ønsker og behov, uanset branche. 

Stor ekspertise i kontorrengøring inden for erhverv​

​Vores dygtige medarbejdere er specialuddannede inden for kontorrengøring og har stor ekspertise med erhvervsrengøring af forskellige typer kontormiljøer.

Rengøring er en vigtig del af hele virksomhedens arbejdsmiljø og medarbejdernes trivsel. IT-udstyr som eksempelvis telefoner og tastaturer er et mekka for bakterier, hvorfor det er yderst vigtigt at disse urenheder bliver fjernet, så de ikke overføres fra udstyr til medarbejder. Med en effektiv og professionel rengøring sikrer vi rent IT-udstyr, et rent og friskt kontormiljø og et sundere indeklima.

Vi tilbyder erhvervs​rengøring
​efter behov​

Vi tilpasser vores rengøringsløsninger efter virksomhedens individuelle behov og daglige arbejdsrytme, således vi sikrer vores kunder den optimale erhvervsrengøring.

Vi er certificeret med Svanemærket, hvilket ligeledes er din garanti for en miljøvenlig erhvervsrengøring i højeste kvalitet.​

​Vinduespolering

​Gennemsigtighed

Hos Max Hansen Rengøring er kvalitetssikring vores varemærke. Vi sikrer, at alt arbejde med vinduespolering udføres i overensstemmelse med fastsatte rammer og aftaler. Hos os findes der ingen halve løsninger, og vi efterlader altid et fuldendt resultat i højeste kvalitet.

Som Svanemærket rengøringsfirma har vi naturligvis også et stort fokus på miljøet i forbindelse med vinduespolering, hvorfor vi udelukkende bruger produkter, der lever op til de strenge miljømæssige krav.

Læs mere om hvordan vi passer på miljøet, samtidig med at vi gør rent.​

​Vi udfører vinduespolering
​efter dine behov

​Sammen lægger vi en plan for vinduespolering i jeres virksomheden, således de individuelle behov bliver dækket. Derefter sørger vi for al koordinering og efterfølgende opfølgning, ligesom vores erfarne fagfolk sikrer et godt stykke arbejde.

Med Max Hansen får virksomheden skinnende og rene vinduer - hver gang.

​Serviceydelser​

​Serviceydelser

I forbindelse med arbejdet for vores kunder, bliver vi ofte bedt om at udføre mange forskellige typer serviceydelser. Da vi alligevel bevæger os rundt i lokalerne hver dag, giver det god mening at vi tager ansvaret for diverse serviceydelser.

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har nogle særlige behov.​

Vores sercviceydelser inkluderer:​

Oliebehandling

Polishbehandling

Tæpperens

Gardinvask

Persiennerens

​Covid-rengøring

Telefonrens

Pc-rens

Rengøring af kaffeautomater

Køkkenopgaver

Køkkenassistance

Konsulentbistand

​Vi rådgiver også om rengøring

​Max Hansen Rengøring har muligvis landets mest krævende kunder og det har vi haft siden 1962. Det har givet os viden og erfaring i sådan et omfang, at vi også bliver tilkaldt som konsulenter til blandt andet Forsvaret og Glyptoteket. Vores rådgivning og vejledning dækker alt fra rengøringsmidler og metoder til uddannelse og miljøforbedringer. I fællesskab udvikler vi en løsningsplan til, hvordan I kan få et bedre udbytte af rengøringen på jeres arbejdsplads. Dette gør vi uden at I behøver at opsige samarbejdet med jeres nuværende rengøringsleverandør.

​Vores viden og ekspertise
​kan blive din

​Vi tilbyder virksomheder en gennemgang af deres nuværende rengøringsløsning og det gælder også din arbejdsplads. Takker I ja til tilbuddet, får I en grundig gennemgang og en klar ide om, hvor der er plads til forbedringer og hvordan I kan optimere udbyttet af jeres rengøring.

Vi er dagligt konfronteret med ekstraordinære krav til rengøring. Den viden og erfaring vi har opsamlet igennem årene, er en medvirkende årsag til, at flere og flere tillige benytter os som konsulenter for at højne kvaliteten i egne interne rengøringsregi.

Indhent et tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for et gratis, uforpligtende tilbud.

Udfyld formularen herunder eller ring på telefon: 70​ 22 15 12

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

adresse lightblue w darkblue icon  Gersonsvej 22, 2900 Hellerup