Miljø

​Miljøvenlig rengøring

​Max Hansen Rengøring var blandt de første, der blev certificeret med Svanemærket. Alle vores medarbejdere gennemgår en uddannelse i miljørigtig rengøring. Vi anvender udelukkende rengøringsmidler, der er Svanemærkede og godkendt efter ISO-14001 og EMAS. Derudover samarbejder vi med Miljømærkning Danmark og er i stand til at rådgive vores kunder om, hvordan de kan nedbringe miljøbelastningen i relationen til rengøring på arbejdspladsen. Det er ikke pænt at prale, men vi er i blandt de få, der kan sikre vores kunder den bedste og mest miljøvenlige rengøring, både hvad angår kvalitet, miljø og bæredygtighed.

Certificeret Svanemærket​

Certificeringen påvirker måden hvorpå vi tilrettelægger vores arbejdsgang og metoder samt vores vand- og kemiforbrug. Vi instruerer ligeledes vores kunder i, hvordan vi sammen bedst muligt passer på miljøet, eksempelvis i forbindelse med sortering og håndtering af affald, reducering af vandforbruget, slukning af lys samt brugen af affaldsposer.

Sammen kan vi sikre den mest optimale og miljøvenlige rengøring i virksomheden.​

Miljøvenlig rengøring – kunderådgivning​

​I samarbejde med dig som kunde sikre en miljøvenlig rengøring. På baggrund af vores ekspertise tilbyder vi rådgivning i miljørigtig rengøring angående hvad der kan gøres for at nedbringe miljøbelastningen relateret til rengøringen, således at jeres energi- og ressourceforbrug mindskes.​

Uddannelse​

​Vi sørger for, at alle nye medarbejdere bliver lært grundigt op i de enkelte arbejdsrutiner, ligesom de får en grundig introduktion i de anvendte rengøringsmidler. Først når det er dokumenteret, at den enkelte medarbejder kan efterleve de kvalitetskrav, vi stiller til vores rengøring, og som er aftalt med den enkelte kunde, får den ansatte lov at arbejde selvstændigt.

Som Svanemærket virksomhed er det naturligvis også en del af medarbejdernes oplæring, at de bliver ’miljøuddannede’ allerede fra start, således de kan bruge den korrekte dosering med Svanemærkede produkter.

Indhent et tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for et gratis, uforpligtende tilbud.

Udfyld formularen herunder eller ring på telefon: 70​ 22 15 12

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

adresse lightblue w darkblue icon  Gersonsvej 22, 2900 Hellerup