Svanemærket rengøring og dermed miljøvenlig rengøring

​Vi har leveret kvalitetsrengøring til erhvervslivet siden 1962

​Ønsker du svanemærket rengøring? Så kan vi hjælpe. Hos Max Hansen Rengøring er vi højt specialiseret i miljøvenlig rengøring. Vi har udført erhvervsrengøring siden 1962, og vi har altid fokus på høj kvalitet og vores medarbejdere samt ikke mindst vores kunder. Vi kører i blandt andet Hellerup, Gentofte, København og omegn.

Miljøvenlig rengøring med fokus på høj kvalitet

​Vores rengøringsfirma var blandt de første, der blev certificeret med Svanemærket. Det medfører blandt andet, at vores medarbejdere gennemgår en uddannelse i miljøvenlig rengøring.

Vi anvender udelukkende rengøringsmidler, der er Svanemærkede og godkendt efter ISO-14001 og EMAS. Derudover samarbejder vi med Miljømærkning Danmark og er i stand til at rådgive vores kunder om, hvordan de kan nedbringe miljøbelastningen i forhold til rengøring på arbejdspladsen. Det er ikke pænt at prale, men vi er blandt de få, der sikrer kunder den bedste og mest miljøvenlige rengøringsservice. Det gælder i forhold til kvalitet, miljø og bæredygtighed.

Certificeret Svanemærket​

Certificeringen påvirker måden hvorpå vi tilrettelægger vores arbejdsgang og metoder samt vores vand- og kemiforbrug. Vi instruerer ligeledes vores kunder i, hvordan vi sammen bedst muligt passer på miljøet, eksempelvis i forbindelse med sortering og håndtering af affald, reducering af vandforbruget, slukning af lys samt brugen af affaldsposer.

Sammen kan vi sikre den mest optimale og miljøvenlige rengøring i virksomheden.​

Kunderådgivning om Svanemærket rengøring

Certificeringen påvirker måden, hvorpå vi tilrettelægger vores arbejdsgang og metode samt vores vand- og kemiforbrug. Vi instruerer ligeledes vores kunder i, hvordan vi bedst muligt passer på miljøet i fællesskab. Det kan for eksempel være i forbindelse med sortering og håndtering af affald, reducering af vandforbrug, slukning af lys samt anvendelsen af affaldsposer. Dermed sikrer vi en optimal, miljørigtig og Svanemærket rengøring i virksomheden, der samtidig nedsætter energi- og ressourceforbruget.

Uddannelse​ af medarbejdere i vores kvalitetskrav

​​Vi sørger for, at alle nye medarbejdere bliver lært grundigt op i de enkelte arbejdsrutiner, ligesom de får en grundig introduktion i de anvendte rengøringsmidler. Som Svanemærket virksomhed er det naturligvis også en del af medarbejdernes oplæring, at de bliver miljøuddannet allerede fra start. Dermed kan de anvende en korrekt dosering med Svanemærkede produkter.

Når det er dokumenteret, at den enkelte medarbejder kan efterleve de kvalitetskrav, som vi stiller, og som er aftalt med den enkelte kunde, får den nyansatte lov til at arbejde selvstændigt.

Få et fornuftigt tilbud på miljørigtig kvalitetsrengøring

​Hvad koster svanemærket rengøring? Vores priser for miljøvenlig rengøring afhænger af flere forhold lige fra antallet af kvadratmeter til den ønskede standard i hverdagen. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud med en fornuftig pris.

Indhent et tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for et gratis, uforpligtende tilbud.

Udfyld formularen herunder eller ring på telefon: 70​ 22 15 12

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

adresse lightblue w darkblue icon  Gersonsvej 22, 2900 Hellerup