"A/S Max Hansen Rengøring er Svanemærket"

Fokus på kvalitet i rengøringen

Det er vigtigt, at rengøringen og andre serviceopgaver bliver udført så effektivt som muligt for at få den bedst mulige service for pengene. Men hos A/S Max Hansen Rengøring er det altafgørende, at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Kvaliteten af rengøringen har nemlig en direkte indflydelse på hygiejnen og påvirker derfor også dine medarbejderes sundhed og dermed også deres arbejdsindsats og sygefravær – uanset hvilken type virksomhed du driver.

Derfor har vi stort fokus på kvaliteten af rengøringen, hvorfor vi også kan tilbyde et gennemarbejdet kvalitetssikringssystem.

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

iClean

Iclean er et styringssystem med alle de nødvendige værktøjer for en effektiv og kvalitetsorienteret virksomhedsadministration. Alle relevante funktioner er samlet i ét onlineværktøj, som gør de daglige administrationsopgaver uafhængige af enkeltpersoner og manuelt papirarbejde.

Iclean er et system, hvor både inspektøren, medarbejderen og kunden kan kommunikere – her ligger ugeplan, kvalitetsrapport samt andre relevante oplysninger om kunden og til kunden.

Kvalitetssikring

Kvalitetsstyringssystemet er en grundig proces beskrevet i vores kvalitetshåndbog. Kvalitetssikringen er lagt i faste rammer, hvor der gennemføres løbende kontrol, der sikrer Kommunernes Landsforening, at kvaliteten holdes på samme høje niveau.

Kvalitetsstyringssystem og kvalitetssikring baseres på:

  • Effektiv styring overalt i virksomheden
  • Medarbejdere, der er trænet til kvalitetsbevidsthed og opmærksomhed på den kvalitet, de udfører
  • Medarbejdernes pligt til opmærksomhed på forhold, der kan ændres for kvalitetsforøgelse og straks rapportere dette
  • Medarbejderansvar for kvaliteten af egne arbejdsopgaver
  • Medarbejdere, der har den fornødne viden og udstyr for at kunne udføre de opgaver, der bliver dem pålagt
  • Fastlæggelse af konkrete kvalitets- og miljømål, der løbende revideres
  • Fejl og unødvendige miljøpåvirkninger forebygges, og årsagen omgående fjernes.

Vores kvalitetssikringssystem og høje kvalitet i arbejdet har gjort os til en professionel og attraktiv samarbejdspartner for mange forskellige virksomheder. Vi stræber efter at opretholde et mangeårigt samarbejde med vore kunder, hvor netop kvaliteten er en af de afgørende faktorer for det nære og tætte samarbejde.

Ønsker du flere informationer om vores kvalitetssikring i arbejdet, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 15 12 eller via mail rn@maxhansen.dk.

Til toppen...

A/S Max Hansen Rengøring

Gersonsvej 22

2900 Hellerup

CVR: 11739431

rn@maxhansen.dk

Tlf.: 70 22 15 12​