"A/S Max Hansen Rengøring er Svanemærket"

Industrirengøring med 50 års erfaring

Hos Max Hansen Rengøring tilbyder vi professionel industrirengøring til virksomheder i København og resten af hovedstadsområdet, som har brug for en kompetent rengøringspartner, der kan levere høj kvalitet. Vi har intet mindre end 50 års erfaring med alle former for rengøring, og er et kvalitetsbevidst rengøringsfirma, der tager vores arbejde og vores kunder alvorligt.

Ønsker du en effektiv, grundig og fleksibel virksomhed til at varetage al industrirengøring hos dig og din virksomhed, som ovenikøbet er miljøvenlig og garanterer høj faglighed? Vi har alle de nødvendige kompetencer og erfaring, der sikrer dig rengøring i høj kvalitet hver eneste gang. Vi sætter den samme til at udføre jobbet for så vidt muligt, således at vedkommende kender din virksomhed, og dine medarbejdere kender vores ansatte.

Stor ekspertise og viden indenfor industrirengøring

For at kunne levere et flot, tilfredsstillende resultat hver gang forudsætter det stor viden og ekspertise om industrirengøring. Vi har også det rette udstyr til at udføre vores arbejde effektivt og professionelt, så du er garanteret omhyggelig rengøring af din virksomheds lokaler.​

Om der er tale om rengøring af fabriksgulve, højtplacerede rør eller lysarmaturer i en hal, er ikke afgørende, vi kommer alle vegne.

​Er du interesseret i at entrere med os i forhold til en fast aftale om professionel industrirengøring hos dig, så du ikke selv skal bekymre dig om det, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig og kan skræddersy en løsning, der passer til dine ønsker og behov.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vil du have et uforpligtende tilbud på industrirengøring i din virksomhed, er vi meget interesseret i at høre fra dig. Vi hjælper hver dag flere industrielle arbejdspladser med at holde disses lokaler rene og pæne - skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os på telefon 70 22 15 12, eller skriv til os på rn@maxhansen.dk.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

A/S Max Hansen Rengøring

Gersonsvej 22

2900 Hellerup

CVR: 11739431

rn@maxhansen.dk

Tlf.: 70 22 15 12​