"A/S Max Hansen Rengøring er Svanemærket"

​Erhvervsrengøring og kontorrengøring udføres

​Erhvervsrengøring og kontorrengøring er vores største force hos A/S Max Hansen Rengøring. Med kunder som DSB, Told- og Skat, Finansrådet og Danmarks Nationalleksikon og mange andre store kunder i København og og hele hovedstadsområdet, er vi en af branchens solide fyrtårne, der sikrer en kontorrengøring og erhvervsrengøring i højeste kvalitet efter kundernes ønsker og behov. Vi befinder os i Hellerup nær Gentofte.

Hvad end det drejer sig om kontorrengøring eller rengøring af butikker, industri, erhverv, institutioner, eller fremstillingslokaler, er vi den helt rette samarbejdspartner at vælge inden for rengøring i København.

Stor ekspertise i kontorrengøring inden for erhverv

Vores dygtige medarbejdere er specialuddannede inden for kontorrengøring og har stor ekspertise med erhvervsrengøring af forskellige typer kontormiljøer og IT-udstyr.

Skriv til os​ omkring Erhvervsrengøring og Kontorrengøring i København

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontorrengøring og erhversrengøring er en vigtig del af hele virksomhedens arbejdsmiljø og medarbejdernes trivsel. IT-udstyr som eksempelvis telefoner og tastaturer er et mekka for bakterier, hvorfor det er yderst vigtigt at disse urenheder bliver fjernet, så de ikke overføres fra udstyr til medarbejder.

Med en effektiv og professionel kontorrengøring sikrer vi rent IT-udstyr, et rent og friskt kontormiljø og et sundere indeklima.

Vi tilbyder erhvervsrengøring efter behov

Vi tilpasser vores rengøringsløsninger efter virksomhedens individuelle behov og daglige arbejdsrytme, således vore kunder får den mest optimale erhvervsrengøring.

Vi er certificeret med Svanemærket, hvilket ligeledes er din garanti for en miljøvenlig erhvervsrengøring i højeste kvalitet. Kontakt os gerne på 70 22 15 12 eller via mail rn@maxhansen.dk for et uforpligtende tilbud på vores erhvervsrengøring i København.

A/S Max Hansen Rengøring

Gersonsvej 22

2900 Hellerup

CVR: 11739431

rn@maxhansen.dk

Tlf.: 70 22 15 12​