"A/S Max Hansen Rengøring er Svanemærket"

Vinduespolering​ og vinduespudsning tilbydes

Søger du en effektiv, erfaren og professionel samarbejdspartner inden for vinduespolering og vinduespudsning, er A/S Max Hansen i Hellerup ved København den helt rette.

Vi tilbyder vinduespolering og vinduespudsning af alle typer vinduer i hele hovedstadsområdet - hvad end det drejer sig om store vinduespartier, mindre og sprossede vinduer eller vinduer på anden sal. 

Med det rette specialudstyr, mangeårig erfaring og stor ekspertise, sikrer vi en pudsning i højeste kvalitet, der er med til at gøre virksomheden ren og imødekommende over for både medarbejdere, gæster og kunder.

Vinduespudsning med fokus på miljø og kvalitet

Hos A/S Max Hansen Rengøring er kvalitetssikring vores varemærke. Vi sikrer, at alt arbejde med vinduespolering og vinduespudsning udføres i overensstemmelse med de af kunden fastsatte rammer og aftaler. Hos os findes der ingen halve løsninger, og vi efterlader altid kun et fuldendt resultat i højeste kvalitet.

Skriv til osom vinduespolering eller vinduespudsning i København.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Som Svanemærket rengøringsfirma har vi naturligvis også et stort fokus på miljøet i forbindelse med en vinduespudsning og vinduespolering, hvorfor vi udelukkende bruger produkter, der lever op til de strenge miljømæssige krav.

Vi tilbyder vinduespolering til dine behov

Sammen med kunden lægger vi en plan for vinduespolering i virksomheden eller organisationen, således de individuelle behov bliver dækket. Derefter sørger vi for al koordinering og efterfølgende opfølgning, ligesom vores erfarne fagfolk sikrer et godt stykke arbejde.

Med A/S Max Hansen får virksomheden skinnende og rene vinduer - hver gang. Ring til os på telefon 70 22 15 12 eller via e-mail rn@maxhansen.dk og hør mere om, hvordan vi kan være behjælpelige med vinduespudsning eller -polering i din virksomhed i København og omegn.

​​

A/S Max Hansen Rengøring

Gersonsvej 22

2900 Hellerup

CVR: 11739431

rn@maxhansen.dk

Tlf.: 70 22 15 12​